info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

La Toscana del Nord - Pisa - Prato - Pistoia - Lucca.
PONT DE TOTS SANTS


Del 28/10/2024 al 02/11/2024
6 dies
per persona 1250 Queden places lliures
  • Del 28/10/2024
    al 02/11/2024
  • 6 dies
  • Avió
  • Història
  • Regions d'Europa
  • Arquitectura
  • NOVETAT

  • Silvia Llacer

Descripció

La Toscana del Nord - Pisa - Prato - Pistoia - Lucca.

En el viatge a la Toscana, sempre intens, una part d'aquest territori quedava sense poder visitar-se. No podíem deixar passar més anys per a gaudir en un curt però meravellós viatge de les ciutats més pròximes al litoral i que són en sí joies al voltant de Florència. Pisa, mundialment coneguda per la seua torre inclinada i del campo dei miracoli, però de la que s'oblida la ciutat, que és deliciosa i visitem en profunditat. Prato, la "Manxester toscana" segona ciutat més gran de la Toscana. Pistoia, on tenim l'hotel, que ha estat fins fa poc tancada darrere les seues muralles medievals i en la que podrem gaudir de la bellíssima plaça del Duomo. Per últim, Lucca, que quan Napoleó va fer un principat ja era una ciutat bimil·lenària, recórrer els seus carrers és un goig indescriptible. Un viatge per gaudir en pocs dies d'aquestes joies toscanes. 

Inclou

  • Hotel i desdejuni
  • Vol directe des de València
  • Itinerari en Bus
  • Guia FPR
  • 2 Mitjes Pensions
  • Assegurança de viatge

No Inclou

  • Entrades als monuments

Opcions

  • Habitació individual + 190 €
  • A.Cancel.lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1250 € + 85 € de taxes


Programació

28 octubre. Vol València-Roma.

Concentració en l'aeroport de Manises als 07.30. Vol directe a Roma. En arribar, trasllat en bus al nostre hotel a Pistoia. Sopar.

 

29 octubre. Lucca.

Lucca és una meravella medieval preservada a l'escapar de les guerres que assolaren la Toscana i la Itàlia central. Lloc de naixement del cèlebre compositor d'òpera Puccini. Elegant, accessible, verda, vital i amb "classe". Aquest dia ens meravellarem del cor Lucca: passejant la muralla, delectant-nos de la plaça de l'amfiteatre, sentint l' edat mitjana al Duomo o a San Michele in Foro, etc. La tardor il·lumina de grocs i taronges els murs de les cases del barri vell on podrem degustar en els seus restaurants o osteries la fresca i mediterrània cuina toscana. Sopar.

 

30 octubre. Vila Poggio A Caiano-Prato.

Comencem el dia a una de les viles medices més belles a Poggio a Caiano. Aquesta vila va ser encarregada per Llorenç el Magnífic a Giuliano da Sangallo i és una magnífica obra d'art no només per la seua arquitectura sinó a més per les pintures que la decoren. Després Prato. No només a la Pulla o en Sicília trobem l'arquitectura militar suaba del segle XIII. A Prato es pot admirar un exemple pur: el castell de L'Imperatore fet construir per Federic II. La Basílica de Santa maria delle Carcere obra de Giulina da Sangallo, el Duomo, acollidor, xicotet, amb les obres de Paolo Uccello i de Giovanni Pisano. Tindrem la resta del dia per gaudir de la preciosa ciutat toscana.

 

31 octubre. Pisa.

Pisa va ser ciutat marítima, glòries passades, es va transformar en ciutat estudiantil. El turisme aparegué abruptament en el "camps dels miracles" i deixà de banda la ciutat. Nosaltres dediquem el dia a viure completament la ciutat: el borgo stretto amb els seus pòrtics, la logge di Banchi del segle XVII dedicat al mercat, la piazza del cavalieri i el palau del mateix nom, el palazzo dell'orologio, etc. Per suposat el campo dei miracoli on tindrem la visita del duomo, el baptisteri, i la torre inclinada. Després tornarem a Pistoia i temps lliure.

 

1 novembre. Pistoia. 

La ciutat de Pistoia està delimitada pel trapezi que formaren les antigues muralles la ciutat vella gira al voltant de la plaça del Duomo. Amb un passeig visitarem el Duomo dels segles XII i XIII i el baptisteri del segle XIV. Al costat el poder civil es reflectia al Palazzi del Podestà, també medieval com els altres monuments de l'extraordinària plaça. Trobem també l'església de San Giovanni fuorcivitas que presenta la seua façana imponent o l'església de S. Andrea amb una obra mestra de l'escultura gòtica. Tot el dia per descobrir amb tranquil.litat la bella ciutat toscana.

 

2 novembre. Massa Maritima. Vol Roma-València.

Eixirem cap a l'aeroport de Roma i ens aturarem a vore la fantàstica ciutat de Massa Marítima. Centre principal de els turons metal·lífers, la ciutat aparegué sobre l'any 1000. Destaquem el fastuós duomo del segle XIII amb l'elegant campanile així com el palazzo pretorio. Després de la visita eixirem cap a l'aeroport. Arribarem a València cap a les 23.30 hores.

 

HOTEL

 Pistoia  Hotel Patria 4*

 




Visitarem